NAET/TRM Therapie

De investering in jouw gezondheid

Praktische info  

Naet/Total Reset® is een natuurlijke en pijnloze behandelingsmethode om overgevoeligheden, allergieën en intoleranties een halt toe te roepen en om te keren.

"Werken met deze pijnloze methode is al 15 jaar mijn passie."


Vaak hoor ik “Ik heb last van .. maar heb geen allergie hoor” of “Als ik melkproducten gebruik heb ik last van slijm of winderigheid, dus ben ik lactose intolerant, is dat dan een allergie?”


Voor mij als Naet/TRM therapeut geldt: 


“Wanneer je lichaam een product of producten groep niet goed kan opnemen, kan dit in je lichaam tekorten creëren. Deze tekorten kunnen op hun beurt klachten veroorzaken.”


Ik wil graag een voorbeeld geven. 


Wanneer iemand de onderdelen uit onze Calciumgroep  (o.a. in melkproducten maar ook in noten, zaden, groenten, vis, haver enz.) niet goed kan opnemen, kunnen deze persoon last hebben van o.a.:

  • slijmvorming in neus, keel en oren dus verstopte neus of juist een loopneus bv
  • gevoelige bovenste bronchen en dus veel hoesten
  • gevoelige darmen, gezwollen buik, winderigheid, moeilijk naar het toilet gaan of net veel te vlot ..
  • slecht slapen
  • niet gemakkelijk water drinken en weinig dorst 

En zo zijn er nog meer klachten. 


Bij baby’s zie je dan vaak dat ze veel huilen, overstrekken, sneller uitslag hebben of rood zien, moeilijke stoelgang, heel onrustig slapen of enkel korte dutjes doen …


Supplementen bijnemen of extra inname van deze producten helpt meestal niet of niet op lange termijn.

Je lichaam heeft dit wel te kort, maar kan het niet opnemen.

Door deze groep te gaan resetten met mijn NAET/TRM methode, kan je lichaam nadien deze calcium groep beter opnemen en verminderen deze klachten. 


Afhankelijk of er nog andere groepen zijn die je niet goed kan opnemen, hangen deze klachten misschien ook met andere tekorten samen. 


Net daar werk ik op. 
  • weinig spierkracht
  • verzwakt beendergestel of sneller breuken
  • snel te warm of te koud, hun temperatuur niet kunnen houden..

  • te snel of net niet transpireren
  • een gevoelige of heel droge huid met uitslag of eczeem, of snel reageren op insectenbeten en de zon

null

Daarnaast kunnen we er ook niet omheen dat emotionele inslagen vaak een fysieke doorslag kunnen hebben. Dit is dan ook het 2de luik van mijn behandelingen. 

Via kinesiologie kan ik nagaan welk emotioneel verhaal aan de grondslag kan liggen waardoor of waarom je lichaam reacties geeft

Het is daarom dat ik met mijn cliënten graag in een traject werk. 

Eerst ga ik na welke basisgroepen niet goed opgenomen worden, welke emotionele bewust of onbewuste blokkades hier mee samenhangen en dan stel ik samen met mijn cliënt een traject op.

Want de dingen zijn met elkaar verbonden.

De ene behandeling bereidt de volgende voor. Onderweg ruimt jouw lichaam mee op.

Bij een volgende behandeling zijn er al puzzelstukken die op zijn plaats vielen of juist andere die duidelijker worden.

Behandeling met NAET/Total Reset 

NAET, staat voor Nambrudipad's Allergie Eliminatie Technieken. En richt zich specifiek op het omkeren van allergieën, intoleranties en overgevoeligheden door de energie in het lichaam in evenwicht te brengen. 

NAET/Total Reset werkt via acupressuur op de meridianen (energiebanen) van de cliënt, zonder gebruik te maken van naalden. Deze pijnloze, veilige en efficiënte methode is geschikt voor alle leeftijdsgroepen, zowel voor  zuigelingen, kleine kinderen, zwakke of invalide cliënten. Daarnaast kunnen ook dieren geholpen worden met deze methode. 


Het is een behandelingsmethode die veilig gecombineerd kan worden met andere therapieën. 

Na de NAET/Total Reset behandeling hoeven voormalige cliënten de producten waar ze voorheen slecht op reageerden, niet langer te vermijden. Deze natuurlijke en niet-agressieve techniek heeft in de afgelopen twintig jaar geen enkele cliënt ongewenste bijwerkingen op lange termijn bezorgd. 


Het is mogelijk om NAET/Total Reset te combineren met door jouw arts voorgeschreven geneesmiddelen of therapie.

Tijdens het NAET/Total Reset-behandelingsprogramma moedigen we cliënten aan om de door hun huisarts of specialist voorgeschreven geneesmiddelen te blijven innemen en de aanbevolen therapieën te blijven volgen. Als je al onder behandeling bent bij een huisarts of specialist voor een specifieke aandoening, raden we aan dit verder te zetten. 

NAET/Total Reset is gericht op het opheffen van energieblokkades.

Meer over NAET/Total Reset®


Voor NAET/Total Reset is "allergie" een overkoepelende term voor "overgevoeligheden, allergieën, intoleranties" of alles wat leidt tot onevenwicht of disbalans in het lichaam. 

Volgens de principes van de oosterse geneeskunde heeft een persoon, wanneer de energie in het lichaam in evenwicht is, geen last van gezondheidsproblemen die voortkomen uit een verstoring van die energie.


NAET/Total Reset beschouwt allergieën als de oorzaak van de energetische disbalans in de meridianen, ook bekend als energiebanen. 

De energieblokkade in deze meridianen wordt beschouwd als de voornaamste oorzaak van allergische reacties op welke stof dan ook, die later het "allergeen" wordt genoemd.

Wanneer de energieblokkade, veroorzaakt door een specifiek allergeen, wordt opgespoord en behandeld met NAET/Total Reset, vertoont dit allergeen geen ongewenste reacties meer in het lichaam wanneer je later weer in contact komt met het allergeen.


Cliënten die meer willen weten over de NAET/Total Reset-therapie kunnen uitgebreide informatie vinden in het boek "Leven zonder allergie" of het "NAET handboek" van Dr. Devi Nambudripad.


De investering in jouw gezondheid en praktische info.

1. Wat zijn de kosten van een behandeling?

Voor de NAET behandelingen reken ik €70,00. Graag  45 minuten per sessie voorzien ajb.

2. Wat is de prijs voor de intake, test en eerste behandeling?

De  eerste behandeling bestaat uit de intake, hierin bespreken we samen het intakeformulier dat jij zelf invulde. Je ontvangt dit zodra je een eerste afspraak vastlegt in mijn agenda.

Ik test kinesiologisch uit waar je lichaam op reageert. En we starten met een eerste neutrale behandeling zodat je voelt en begrijpt hoe ik werk.

Voor het afwerken van deze behandeling – in de volgende 25u nadien – heb je een speciale massage pen nodig. Deze leen ik uit tegen een waarborg van 10,00€( kind) of 20,00€ of je kan die aankopen, dit is de prijs van zo een pen. 

Voor de intake, test en eerste behandeling reken ik 45,00€ +70,00€, en hierbij komt 10,00€ voor of 20,00€ waarborg voor de massage pen. Dus samen 135,00€.

3. Hoe kan ik betalen voor de behandelingen?

Je kan je investering in je gezondheid contant, met een bankkaart (BC), of telefonisch betalen.

4. Kan ik mijn ziektekostenverzekering of mutualiteit vragen om tussen te komen?

Afhankelijk van uw ziektekostenverzekering of mutualiteit kan je  mogelijk documenten indienen voor 'aanvullende behandelingen'. Sommige verzekeringen bieden een terugbetaling van €10,00.

Houd er rekening mee dat niet alle verzekeringen, bijv CM, deelnemen aan dit terugbetaling programma. Terwijl anderen, zoals DKV en soms onafhankelijke verzekeringen, dit wel doen.

5. Hoelang duurt een standaard afspraak?

Voor de eerste afspraak, inclusief behandeling, reken je best 1.15u tot 1.30u. 

Voor de vervolg behandelingen voorzie je best 40 tot 45 minuten.

6. Wat moet ik meebrengen voor mijn eerste afspraak?

Je krijgt een intake formulier voor je eerste afspraak. Dat ontvang ik graag  - als een word document – ingevuld terug voor onze afspraak. Heb je recente bloeduitslagen, vaccinatie schema’s of info van eventueel de dokter die je doorverwees, dan mag je die meebrengen of me doorsturen.